Gliwice Restauracja
MENU PRZYSTAWKI

Przystawki w Gliwicach - Menu przystawki
Przystawki Gliwice w Restauracji Leśna
W Restauracji Leśna serwujemy wyjątkowe przystawki, które doskonale otwierają każdy posiłek, a także świetnie sprawdzają się jako dodatek do kieliszka wina czy luźnej rozmowy. Ponadto propozycje to zarówno lekkie, świeże smaki, jak i nieco bardziej wyraziste kompozycje dla miłośników kulinarnej różnorodności. Przystawki w Gliwicach mogą mieć wiele odsłon, ale tylko u nas łączą jakość, pomysłowość i staranność podania. Każde danie przygotowujemy na bieżąco, więc świeżość masz u nas gwarantowaną.
Różnorodność smaków w menu przystawek Restauracji Leśna
W menu restauracji znajdziesz zarówno klasyczne pozycje, takie jak tatar wołowy, carpaccio czy chrupiące bruschetty. Ponadto warto spróbować oryginalnych kompozycji z rybami, warzywami i serami w roli głównej. Przystawki Gliwice w Leśnej inspirowane są kuchnią śródziemnomorską, polską i nowoczesną. To dlatego każdy gość znajdzie coś dla siebie. Przede wszystkim są serwowane z dbałością o każdy szczegół, tworząc talerze, które przyciągają zarówno smakiem, jak i wyglądem. Dodatkowo nasze pyszności świetnie współgrają z ofertą win oraz napojów sezonowych.
Carpaccio wołowe 80g / 40g
46 PLNMarynowana polędwica wołowa, rukola, kapary, parmezan, oliwa z chili i czosnkiem, paluszki grissini
Szczegółowa lista alergenów dostępna w restauracji lub na stronie internetowej w elektronicznej wersji menu w formacie pdf.
MENU aktualna karta w wersji online
Przystawki Gliwice w Restauracji Leśna
Jeśli chcesz rozpocząć posiłek od czegoś, co zaskakuje smakiem i prezentacją, nasze przystawki w Gliwicach są stworzone właśnie dla Ciebie. W Restauracji Leśna wierzymy, że nawet najmniejsza porcja potrafi rozpalić apetyt i przygotować kubki smakowe na dalszą ucztę.
Nasze pyszne przystawki łączą w sobie kreatywność i jakość, a każda z nich opowiada historię opartą na pasji i sezonowych składnikach. Co ważne, menu zmieniamy regularnie, dzięki czemu każda wizyta w Restauracji Leśna może być nową kulinarną przygodą.